Sound healing

Detta kan Sound healing ge dig:  


- kraft och balans

- läka kroppen på cellnivå

- lugna nervsystemet

- hjälpa dig att släppa tung energi

- reducera stress

- hjälpa kroppen att släppa spänningar

- skapa balans i kroppens energi-vibrationer

- att komma ner i meditation även om du aldrig mediterat förut

- stilla sinnet

- komma i kontakt med din intuition

- att vara närvarande i nuet (mindfulness)


Klangskålarnas vibrationer går genom din kropp utan att du behöver göra någonting. Du ligger på yogamatta med filt över dig (om du vill) och behöver bara ta emot. ♥️


För aktuella datum se fliken "KALENDER"

Sound healing & meditation med klangskålar

Till vibrationerna av Tibetanska klangskålar, Feng gong, Steel-toungue-drum och Shanti chimes gör vi en resa genom kroppen och själen med lite olika teman vid varje tillfälle.


Klangskålarnas vibrationer  hjälper oss in i meditation (även om du aldrig mediterat förut) där kroppen får ta emot de läkande frekvenserna från klangskålarna för att kunna självläka och lugna nervsystemet.


Kroppen har en fantastisk förmåga att hela sig själv och genom att jobba med ljudvågor och frekvenser så ger vi kroppen en chans att släppa blockeringar ända ner på cellnivå.


Jag guidar dig under meditationen och du behöver inte göra någonting, bara följa med på den inre resan. 

Vi ligger på yogamattor under meditationen, det går även bra att sitta på exempelvis en meditations-kudde också om man hellre vill det.

"Tack fina Josefin för en fantastisk soundhealing med meditation. Detta var en perfekt början på helgen. Jag kan varmt rekommendera detta, som bomull för själen."


Kristina S -Sound healing-