Sacred Voice Healing

& Body Movement

BOKNING

Mail till: info@singingsoul.se


Begränsat antal platser

Genom röst, andning och rörelse öppnar vi oss för healing från källan/universum.


Rent praktisk funkar det så att vi kommer använda oss av fri rörelse och toning i samverkan för healing och läkning.

Vi kommer utforska våra chakran, kontakten och energin från Moder jord men huvudfokus kommer vara att kanalisera healing-energi från högsta källan.


Det är alltså en healingform där vi låter rösten och kroppen bli en fri kanal för healing och läkning. Rörelse och toning hjälper oss att släppa blockeringar så att den läkande energin kan få flöda fritt där den behövs som mest.

Kroppen ljuger aldrig och minns våra upplevelser även när tanken ”glömt” dem. Därför är det så kraftfullt att låta rösten och kroppen vara ledande i processen. Vi behöver inte veta varför eller tänka oss till saker utan låter kroppen ta hand om det.


Mitt jobb som spaceholder är att skapa en trygg och tillåtande plats för utforskande och helande.

Jag kommer hålla healing-kanalen ren till den högsta källan så att du kan vara trygg att öppna upp dig för den energin från det högsta ljuset.


Du har all kraft och visdom inom dig. Denna metod kan hjälpa dig att hitta tillgång till ditt magiska inre universum samt hur healing-kraften alltid finns tillgänglig för oss.


Lite om innehållet:

  • Sacred Voice healing: att använda rösten och toning som en kanal för healing
  • Sacred Breath: att använda andningen som ett sätt att komma i kontakt med jordens och universums andetag
  • Sacred Body movement: att använda kroppen och rörelse för att läka och helas
  • Kanalisera energi från högsta källan samt Moder Jord
  • Meditation
  • Sound healing från tibetanska klangskålar och gong


”Sacred voice healing and Body movement” är en metod som jag har fått kanaliserad till mig. När det kom till mig så blev det tydligt varför jag gått alla utbildningar och kurser som nu fått en gemensam riktning i och med denna metoden. 


Jag är i grunden utbildad sångpedagog och har jobbat som det i 14 år, är utbildad soundhealer, har gått flera utbildningar inom mediumskap, healing och andlighet, deltagit i The Sophia-code-cirkel, frigörande dans-kurser samt dansterapi, tonbildning m.m. 

TID & PLATS

Tid: Datum kommer!

Plats: 

Investering: